2015. október 16., péntek

Francia saláta

Klasszikus és egyszerű, de bármilyen asztalt feldob, mert könnyű, finom és szép színes - én legalábbis igyekszem a francia salátát mindig színesre készíteni.



Hozzávalók

húsleves zöldségek: répa, petrezselyem, karalábé – opcionális
borsó, kukorica vagy savanyú uborka
Hellmans original majonéz vagy házi készítésű


Elkészítés

A zöldségeket kb borsó/kukorica nagyságú kockákra vágjuk, majd óvatosan összekeverjük.

Hozzákeverünk a Hellmans majonézból is annyit, hogy ne legyen se száraz se lucsogós.

Díszíthetjük ízlés szerint.

Megjegyés

Amennyiben a saláta szülinapon vagy valamilyen hosszab étkezésen van feltálalva ne hagyjuk kint 1-2 óránál tovább, mert megromlhat, annál inkább ha házi majonézt teszünk bele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése